ANGRERETT / RETUR

Når du benytter deg av angreretten må du fylle ut et angrerettsskjema, og legge sammen med varen du vil returnere. Av miljøhensyn sendes ikke dette ut til hver enkelt kunde. Kontakt oss på [email protected]. Det du betalte for varen, vil bli tilbakeført innen 14 dager etter at vi har mottatt varen i retur. Varene skal være ubrukt, og i samme stand og mengde som ved kjøp. Eventuelle merkelapper skal henge på og originalemballasjen skal følge med.
NB! Det er viktig at varen(e) som skal returneres pakkes inn slik at ikke originalemballasjen er og blir ødelagt. Varer som returneres i originaleske som er teipet og har postetikett påklistret vil ikke bli behandlet.

Signature of Brands AS gjør oppmerksom på at kjøper ikke kan angre på kjøp av alle produkter hvor det er en eller annen form for personlig tilpasning involvert. Kjøper kan heller ikke angre eller bytte kroppsnære plagg som underbukser, truser og liknende.

REKLAMASJON

Er det feil eller mangler på varen, eller vi har sendt deg feil vare, sender vi deg ny vare. Ta kontakt med oss på [email protected] før du sender varen(e) i retur.

BYTTE

Ønsker du å bytte en vare i en annen størrelse, sender du varen i retur til oss. Skjemaet nedenfor vil ta deg gjennom hele prosessen.. Dette gjelder kun èn gang per ordre.

Vi gjør oppmerksom på at kjøper ikke kan angre på kjøp av alle produkter hvor det er en eller annen form for personlig tilpasning involvert. Kjøper kan heller ikke angre eller bytte kroppsnære plagg som underbukser, truser og liknende. Varene skal være ubrukt, og i samme stand og mengde som ved kjøp. Eventuelle merkelapper skal henge på og originalemballasjen skal følge med.
NB! Det er viktig at varen(e) som skal returneres pakkes inn slik at ikke originalemballasjen er og blir ødelagt. Varer som returneres i originaleske som er teipet og har postetikett påklistret vil ikke bli behandlet.

For klær og sko kan produktet prøves på for å se at størrelsen er rett, men kan ikke brukes. Klær som kommer i retur eller skal byttes kan ikke ha lukt eller være skittene (obs, sminke). Ingen lapper må være avrevet klærne som er mottatt, dette for å garantere at produktet er nytt. Alle produktene som returneres må være nytt og ubrukt, og være fritt for riper og slitasje.

Kontakt oss på [email protected] for vareretur.